DİSK VE DEV SAĞLIK İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI DR. ARZU ÇERKEZOĞLU ANKARA’DA SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU.

SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET İŞÇİLERİ HAKKINI ALACAK!

İlk olarak Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Yerleşkesi’ndeki sağlık emekçileriyle bir araya gelen Dr. Arzu Çerkezoğlu burada sağlık emekçilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi, sendikamızın son durumu hakkında bilgiler verdi.

İbn-i Sina Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kemal Osman Memikoğlu ve Ankara Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastaneleri Başmüdürü Hakkı Ener Elçi ile görüşme gerçekleştiren Dr. Arzu Çerkezoğlu sağlık ve sosyal emekçilerinin sorun ve taleplerini de görüştü.

Ankara Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastaneleri Cebeci Yerleşkesinde sağlık emekçileriyle bir araya gelen Dr. Arzu Çerkezoğlu;

Geleceğimizi kendi ellerimizle kuracağımızı ve kapalı kapılar arkasında yapılan sözleşmeleri yırtıp atacağımız günlerin geldiğini tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçisi arkadaşlarımızı DİSK Dev Sağlık İş’te birleşmeye davet etti.

Ankara’daki Sağlık ve Sosyal Hizmet emekçileriyle buluşmasında son olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık emekçileriyle buluşan Genel Başkan Dr. Arzu Çerkezoğlu yarının bugünden güzel olacağını herkesin istediği sendikayı özgürce seçebileceğini bunun Anayasa ile teminat altına alındığından bahsedip, sağlık işçisini temsil etmeyen toplu sözleşmelerin artık yok olacağını, sağlık emekçisinin artık kendi sendikasına DİSK Dev Sağlık İş’e destek vermesi gerektiğini yineledi.

HAYDİ KENDİ SENDİKAMIZA!

HAYDİ DİSK DEV SAĞLIK İŞ’E!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir