OTURMA EYLEMİMİZ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÖNÜNDE DEVAM EDİYOR!

DİSK Genel Başkan Yardımcısı ve Birleşik Metal İş Genel Başkanı Özkan Atar, sendikamızın Çalışma Bakanlığı önünde sürdürdüğü oturma eyleminde 5. gün nöbetteydi:

“Sağlık ve sosyal hizmet emekçileri, toplu sözleşme haklarını elde edecek, bu mücadelenin sonucunda hak ettiği zaferi kazanacaktır. Biz buna sonuna kadar inanıyoruz. Burada yapılmak istenen, Dev Sağlık-İş sendikamızın 2025 dönemi toplu iş sözleşmeleri süreci içerisinde aslında saf dışı bırakılması, konfederasyonumuz DİSK’in toplu iş sözleşmeleri süreçlerinde saf dışı bırakılması ve bu toplu sözleşmenin mücadeleci bir zemine kaymasını engellemektir… Metal işçileri olarak biz sağlık ve sosyal hizmet işçisi arkadaşlarımızın yanındayız. Onların mücadelelerinde omuz başındayız, omuz omuzayız. Ayrıca DİSK yönetimi olarak da Dev Sağlık-İş sendikamızın haklı mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağız. Kazanan sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olacaktır! Dev Sağlık-İş sendikamız olacaktır! DİSK olacaktır!”

Çalışma Bakanlığı önünde oturma eylemimiz 6. gününde de ziyaretlerle devam ediyor…

Oturma eylemimizin 6. gününde DİSK Yönetim Kurulu üyesi Şükret Sevgener ve DİSK İç Anadolu Bölge Temsilcisi Birgül Kaya yanımızda.

Hak Kazanacak Hukuk Kazanacak

Emek Kazanacak Emekçi Kazanacak

İNADINA SENDİKA İNADINA DİSK !!!

Bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir